Velkommen til klinikkens hjemmeside

Nye tider med kendte og rutineret personale. Siden årsskiftet er der sket meget med Særslev Lægepraksis. Vi har ansat flere personaler, arbejdet på indretning og arbejder løbende på hvordan vi gør tingene bedst muligt for vores patienter.

Vores personale består af to sekretær (praksisassistenter), to sygeplejersker og to læger. Vi har forskellige ansvarsområder, så patientkontakten bliver bedst mulig. Blandingen af personale med forskellig baggrund og erfaringer gør at vi får god sparring i hverdagen.

Vores dygtige personaler i telefonen, planlægger behandlingsforløbet. De bestemmer hvilket personale man ser først. Lægen vil altid være indover behandling og man vil også møde lægen i sygdomsforløbet.

Aktuelt svar lægen ikke på telefoner om morgen, til gengæld er der lagt tidspunkter i lægeprogrammet hvor lægen ringer tilbage til patienten. Hvis akut nyopstået sygdom, anbefaler vi altid en hurtig læge/sygeplejerske vurdering.

Husk altid et gyldigt og funktionsdygtigt Gult Sundhedskort, ved alle personlige henvendelser til Særslev Lægepraksis. (Det er et krav fra Sygesikringen til alle praktiserende læger).

Mød os i øvrigt på FACEBOOK – her finder du altid en opdateret kalender med ferie og lukkedage